Missä nähään, mis’ on tänään?

Olin mukana virkistystiimissä jo viime vuonna, mutta tälle kaudelle lupauduin oikein vastaavaksi. Onneksi tiimiin tuli innokkaita ja kekseliäitä ihmisiä, joiden kanssa on ollut ilo suunnitella speksikansan illanistujaisia ja tapahtumia.

Tiimin kanssa on kokoustettu, ideoitu, leivottu sekä panikoitu tarjoilujen riittävyydestä ja siitä, että onhan kaikilla nyt varmasti hauskaa. Huolehtiminen on ollut turhaa: tarvitaan vain aika ja paikka, niin speksaajat rynnivät paikalle! Tärkeintä on viettää aikaa yhdessä niin, että ihmiset eri tiimeistä pääsevät tutustumaan toisiinsa. Speksi on yhteinen projekti, joka I/O:n tapauksessa yhdistää vieläpä monet eri ainejärjestöt saman katon alle.

Syksyn puolella ehdimme järjestää tutustumisillan sekä pikkujoulut legendaarisella Uusiksella. Pari viikkoa sitten sitsattiin omalla porukalla, ja pian tulossa on edellisten speksien katselua leffaillassa… ja sitten onkin jo ensi-illan jälkeisten kaljojen aika, Turun esityskauden hautajaisbileet ja vielä vihoviimeiset Maailmanlopun bileet Helsingin näytöksen jälkeen. Tekemistä siis riittää! Tämän vuoden tapahtumilla on ollut mitä mielikuvituksellisempia teemoja, kuten vaatekaapin kammotusten esittelyä ja vinksahtaneita satuhahmoja. Saa nähdä, mitä vielä keksitään!

Eilen biletettiin promobileiden merkeissä Gongissa. Ohjelmassa oli improilua, tanssia ja bändin sulosointuja, aikalailla siis speksin ainekset! Lipunmyyntikin on alkanut, eikä näytöksiin ole enää kuin vajaa kuukausi… Jännää!

Kuva: Sini Rasku
Kuva: Sini Rasku

Nähdään esityksissä!

Hanna Haarnio

Virkistysvastaava