2019

Tuomiokirkon kellonsoittaja

Tuomiokirkon kellot ovat ohjanneet turkulaisten elämää jo vuosisatojen ajan, määräten jokaisen päivän hetken heräämisestä iltaan asti. Mutta kuka kelloja oikeasti soittaa?

Turun kaduilla on jo vuosia kuiskailtu kirkkotornin salaperäisestä kellonsoittajasta. Legendan mukaan hän oli alun perin komea aatelinen, joka murskasi naisten sydämiä kerta toisensa jälkeen. Hänen itsekkyytensä ja ylimielisyytensä kuitenkin johtivat lopulta kiroukseen: hän oli kirottu soittamaan tuomiokirkon kelloja. Neljä kertaa tunnissa, vuorokauden ympäri, hamaan loppuun saakka.

Kellonsoittajan tarinan kuulee myös perheensä sekä yhteiskunnan luomien paineiden kanssa kamppaileva nuori turkulainen, jolla on aikaansa nähden suuria, lähes mahdottomia unelmia.

Miten kellonsoittajan tarina päättyy? Voiko ihminen jahdata määrätietoisesti unelmiaan, vai onko jokainen kirottu omaan kohtaloonsa? Kenen käsissä todellisuudessa ovat rakkaus, unelmat ja tulevaisuuden toiveet? Miten tämä eroaa mitenkään Disney-elokuvista?

Tuomiokirkon kellonsoittajasta on tarina tasa-arvosta, ahneudesta, mahdottomista unelmista sekä rakkaudesta Venäjän vallan ajan Turussa.

Tule, näe ja koe kaikki tämä sekä uskomattomat omstarttien tuomat käänteet keväällä 2019.

@iospeksi

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.