Palaute

Tältä sivulta löydät kaksi eri lomaketta. Häirintäilmoituslomakkeella voit ottaa yhteyttä I/O-Speksin yhdenvertaisuusvastaaviin, ja yleisellä palautelomakkeella voit laittaa viestiä I/O-Speksin hallitukselle, jolloin viestisi päätyy puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan nähtäväksi. Voit jättää palautetta hallitukselle nimellä tai nimettömänä. Häirintäilmoituslomake puolestaan jätetään nimellä.

Häirintäilmoituslomake

Tällä lomakkeella voit jättää viestin I/O-Speksin yhdenvertaisuusvastaaville. Ilmoitukset ohjautuvat yhdenvertaisuusvastaavien sähköposteihin, ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Mikäli yhteydenottoasi käsitellään muiden henkilöiden, kuten esimerkiksi hallituksen jäsenien kanssa, kysymme aina ensiksi sinun lupaasi.

Palautelomake hallitukselle

Tällä lomakkeella voit jättää palautetta I/O-Speksin hallitukselle. Viestisi voi koskea mitä tahansa I/O-Speksiin liittyvää asiaa. Voit jättää palautteesi nimettömänä, jos et toivo vastausta viestiisi. Mikäli haluat vastauksen, mainitsethan siitä viestissäsi sekä jätät meille yhteystietosi. Voit myös jättää viestisi nimellä, vaikka et toivoisi yhteydenottoa. Ilmoitukset ohjautuvat puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sähköposteihin, ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Puheenjohtajisto päättää palautteen käsittelyn jatkamisesta, ja he voivat ottaa asian esille esimerkiksi yhdistyksen kokouksissa tai hallituksen ja tuottajien Whatsapp-ryhmässä palautteen luonne ja kiireellisyys huomioiden.