Yrityksille

I/O-SPEKSI HALUAA JUURI TEIDÄT SPONSORIKSI!

Mikä I/O-Speksi?

Speksi on musiikkia ja tanssia sisältävä teatteriesitys, jossa on selkeä etenevä juoni, mutta yleisö pystyy osallistumaan tapahtumien kulkuun. I/O-Speksi on Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen ja kasvatustieteellisen tiedekunnan, sekä opettajankoulutuslaitoksen yhteinen speksi. Ympäri vuoden kestävä speksi-aherrus palkitaan keväisin, kun kausi huipentuu näytöskauteen, mikä ei olisi mahdollista ilman tukijoitamme lähellä ja kaukana!

Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka saamat varat menevät esimerkiksi tilavuokriin, puvustukseen, maskeeraukseen ja lavastukseen. Varainhankinnalla onkin I/O-Speksin toiminnalle suuri merkitys ja haemme alati uusia yhteistyökumppaneja.

JUURI TE VOITTE TUKEA I/O-SPEKSIN TOIMINTAA ESIMERKIKSI SEURAAVASTI:

  • Mainos I/O-Speksin sosiaalisen median kanaviin
  • Maininta käsiohjelman kiitoksissa
  • Logo käsiohjelmaan
  • Logo käsiohjelmaan ja puhuttu mainos esityksessä

Jos haluatte tukea meitä muilla tavoin, esimerkiksi kangasmateriaaleilla, lavastusmateriaaleilla, treenieväillä, harjoittelutiloilla tai etukupongeilla, niin lisäämme kiitokset ja yrityksenne logon käsiohjelmaan. Niin summat kuin mainontatavat ovat neuvoteltavissa, joten olkaa rohkeasti yhteydessä. Vain mielikuvitus on rajana!

Ota rohkeasti yhteyttä varainhankintaamme!

(varainhankinta(at)iospeksi.fi tai iospeksi(at)gmail.com)