Yrityksille

I/O-SPEKSI HALUAA JUURI TEIDÄT SPONSORIKSI!

Mikä I/O-Speksi? Speksi on musiikkia ja tanssia sisältävä teatteriesitys, jossa on selkeä etenevä juoni, mutta yleisö pystyy osallistumaan tapahtumien kulkuun. I/O-Speksi on Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen ja kasvatustieteellisen tiedekunnan, sekä opettajankoulutuslaitoksen yhteinen speksi. Esityskautemme on huhtikuussa 2019 Domino-teatterissa. Varainhankinnalla on suuri merkitys I/O-Speksin toiminnalle. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka saamat varat menevät esimerkiksi tilavuokriin, puvustukseen, maskeeraukseen ja lavastukseen.

JUURI TE VOITTE TUKEA I/O-SPEKSIN TOIMINTAA ESIMERKIKSI SEURAAVASTI:

Mainos I/O-Speksin sosiaalisen median kanaviin

Maininta käsiohjelman kiitoksissa

Logo käsiohjelmaan

Logo käsiohjelmaan ja puhuttu mainos esityksessä

Jos haluatte tukea meitä muilla tavoin, esimerkiksi kangasmateriaaleilla, lavastusmateriaaleilla, treenieväillä, harjoittelutiloilla tai etukupongeilla, niin lisäämme kiitokset ja yrityksenne logon käsiohjelmaan. Niin summat kuin mainontatavat ovat neuvoteltavissa, joten olkaa rohkeasti yhteydessä. Vain mielikuvitus on rajana!

Ota rohkeasti yhteyttä varainhankintaamme!

(varainhankinta(at)iospeksi.fi tai iospeksi(at)gmail.com)

@iospeksi

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.