Tuotantotiimi ja hallitus

Jokaisella tiimillä on vastaavansa, ja tiimivastaavista koostuu I/O-Speksin tuotantotiimi. Tuotantotiimiä johtaa speksin tuottaja.

Tuottajan tehtävä on pitää käsissä useita lankoja. Tärkeimpiä ensimmäisiä tehtäviä ovat tuotantotiimin kasaaminen, esityspaikan vuokraaminen, treenitilojen järjestäminen ja budjetin suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa. Tuottaja tietää, miten tiimeillä menee, millaisia suunnitelmia tehdään ja miten homma hoidetaan tehokkaasti ja hyvällä yhteishengellä. Yksin ei kuitenkaan tarvitse puurtaa, sillä tuottajalla on tukenaan tuotantotiimi ja hallitus! Tiimejä voi vetää yksin, tai yhdessä kaverin kanssa. Myöskin tuottajan pesti on jaettavissa kahdelle ihmiselle.

Tiiminvetäjillä on myös viime käden vastuu tiiminsä työstä. Siksi toivomme tiiminvetäjiltä hieman kokemusta, tai ainakin intoa ja tarmoa pysyä motivoituneena koko kauden läpi. Mikään ei ole sen palkitsevampaa, kun nähdä kättensä työ värivalojen loisteessa aplodien saattelemana.

Hallitus varmistaa, että tuotannossa kaikki sujuu kuten pitääkin, ja hoitaa esimerkiksi speksin taloutta, interspeksuaalisia suhteita ja kaikenmoista virallisten yhdistysasioiden pyörittelyä. I/O-Speksin viisihenkiseen hallituksee kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja ja interspeksuaalivastaava. Tuottaja hoitaa joko puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan pestiä hallituksessa.