Yrityksille

Speksi on musiikkia ja tanssia sisältävä teatteriesitys, jossa on selkeä etenevä juoni, mutta yleisö pystyy osallistumaan tapahtumien kulkuun. I/O-Speksi on Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen ja kasvatustieteellisen tiedekunnan yhteinen speksi. Tänä vuonna esityskautemme on huhtikuussa 2018 Åbo Svenska Teaterissa.

Keväällä 2018 kuudetta kertaa esitettävä spektaakkeli on saavuttanut opiskelijoiden keskuudessa suurta suosiota. Speksi tulee saavuttamaan huomattavaa näkyvyyttä yhteiskunta- ja kasvatustieteellisissä tiedekunnissa, muualla Turun yliopistossa sekä yleisesti Turussa. Sponsoroimalla I/O-Speksiä teillä on siis mahdollisuus saada merkittävää, positiivista ja laajaa näkyvyyttä. Sponsoroinnilla tuette myös turkulaista opiskelijakulttuuria.

Toteutamme esityksen pääosin harrastelijapohjalla ja vapaaehtoistoimin, mutta emme kykene tähän yksin. Yrityksenne voi osallistua I/O-Speksin toteuttamiseen monin eri tavoin, ja tarjoamme teille eri mahdollisuuksia saavuttaa näkyvyyttä niin nettisivuillamme, käsiohjelmassa kuin itse speksissäkin.

Esitämme tässä vaihtoehtoja sponsorisummiksi, joista voitte miettiä, mikä vastaa tarpeitanne parhaiten.

50 € – Maininta käsiohjelman kiitoksissa
100 € – Logo käsiohjelmaan
250 € – Logo käsiohjelmaan ja puhuttu mainos esityksessä

Jos haluatte tukea meitä jollakin muulla tavalla esim. kangasmateriaaleilla, lavastusmateriaaleilla, väliaikamyyntituotteilla, harjoittelutiloilla, etukupongeilla, lisäämme kiitokset ja yrityksenne logon käsiohjelmaan. Vain mielikuvitus on rajana!