Yrityksille

Speksi on interaktiivista opiskelijateatteria höystettynä laulu-, tanssi- ja musiikkinumeroin. Improvisaatio on speksille keskeinen elementti, josta yleisö vastaa huutamalla ”omstart”. Tällöin edeltävä tilanne näytellään uudella tavalla.

I/O-Speksin tekijäryhmä on monitieteinen yhdistelmä Turun yliopiston yhteiskunta- ja kasvatustieteilijöitä sekä opettajankoulutuslaitoksen opiskelijoita. Toimintamme tapahtuu uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattoman, voittoa tavoittelemattoman I/O-Speksi ry:n kautta. I/O-Speksin tekijät tulevat työllistymään tulevaisuudessa moninaisiin yhteiskunnallisiin johtamis-, kehitys-, opetus- ja asiantuntijatehtäviin.

Keväällä 2017 viidettä kertaa esitettävä spektaakkeli on saavuttanut opiskelijoiden keskuudessa suurta suosiota. Viimeksi esiinnyimme yhdeksällesadalle katsojalle, ja myös aiempien vuosien esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä. Speksi tulee saavuttamaan huomattavaa näkyvyyttä yhteiskunta- ja kasvatustieteellisissä tiedekunnissa, muualla Turun yliopistossa sekä yleisesti Turussa. Sponsoroimalla I/O-Speksiä teillä on siis mahdollisuus saada merkittävää, positiivista ja laajaa näkyvyyttä. Sponsoroinnilla tuette myös turkulaista opiskelijakulttuuria.

Toteutamme esityksen pääosin harrastelijapohjalla ja vapaaehtoistoimin, mutta emme kykene tähän yksin. Yrityksenne voi osallistua I/O-Speksin toteuttamiseen monin eri tavoin, ja tarjoamme teille eri mahdollisuuksia saavuttaa näkyvyyttä niin nettisivuillamme, käsiohjelmassa kuin itse speksissäkin.

Esitämme tässä vaihtoehtoja sponsorisummiksi, joista voitte miettiä, mikä vastaa tarpeitanne parhaiten. Jokainen summa ja sitä vastaava näkyvyys neuvotellaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti.

•150 € – Logo nettisivuille
•250 € – Logo käsiohjelmaan ja nettisivuille
•600 € – Esitykseen sisällytetty mainos, iso mainos käsiohjelmaan ja logo nettisivuille
•1000 € – Oma kohtaus speksiin, iso mainos käsiohjelmaan ja logo nettisivuille

Neuvottelemme mielellään myös muista summista ja tavoista sponsoroida. Mikäli olette kiinnostuneita tulemaan katsomaan speksiä suuremmalla joukolla, voimme antaa teille alennusta ryhmälipuista.