Yrityksille

Speksi on musiikkia ja tanssia sisältävä teatteriesitys, jossa on selkeä etenevä juoni, mutta yleisö pystyy osallistumaan tapahtumien kulkuun. I/O-Speksi on Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen ja kasvatustieteellisen tiedekunnan yhteinen speksi.

Keväällä 2019 seitsemättä kertaa esitettävä spektaakkeli on saavuttanut opiskelijoiden keskuudessa suurta suosiota. Speksi tulee saavuttamaan huomattavaa näkyvyyttä yhteiskunta- ja kasvatustieteellisissä tiedekunnissa, muualla Turun yliopistossa sekä yleisesti Turussa. Sponsoroimalla I/O-Speksiä teillä on siis mahdollisuus saada merkittävää, positiivista ja laajaa näkyvyyttä. Sponsoroinnilla tuette myös turkulaista opiskelijakulttuuria.

Toteutamme esityksen pääosin harrastelijapohjalla ja vapaaehtoistoimin, mutta emme kykene tähän yksin. Yrityksenne voi osallistua I/O-Speksin toteuttamiseen monin eri tavoin, ja tarjoamme teille eri mahdollisuuksia saavuttaa näkyvyyttä niin nettisivuillamme, käsiohjelmassa kuin itse speksissäkin.

Esitämme tässä vaihtoehtoja sponsorisummiksi, joista voitte miettiä, mikä vastaa tarpeitanne parhaiten.

50 € – Maininta käsiohjelman kiitoksissa
100 € – Logo käsiohjelmaan
250 € – Logo käsiohjelmaan ja puhuttu mainos esityksessä

Jos haluatte tukea meitä jollakin muulla tavalla esim. kangasmateriaaleilla, lavastusmateriaaleilla, väliaikamyyntituotteilla, harjoittelutiloilla, etukupongeilla, lisäämme kiitokset ja yrityksenne logon käsiohjelmaan. Vain mielikuvitus on rajana!