Hahmogalleria 2016

Kai Taivainen

"Minä yritän vain parhaani. Olen siis keksijä, Kai Taivainen. Kehittämäni aurinkokenno varmasti auttaa maailman energiaongelmia. Vuosien ja vuosien työ on kuitenkin valumassa hukkaan yhden yli-innokkaan, rahan perässä juoksevan toimitusjohtajan takia. Olisin halunnut vielä muutaman kuukauden aikaa laskelmieni tarkistamiseen. Toivottavasti kaikki järjestyy ja olen laskenut oikein, olenhan hyvä numeroiden kanssa."

Moona Taivainen

"Olen elämässäni jonkinlaisessa risteyskohdassa. Ennen olin iloinen, kun sain häärätä kotona ja tukea Kaita hänen pyrkimyksissään, sillä tiesin, että jonain päivänä se palkittaisiin, ja meistä tulisi oikea perhe. Nyt en osaa enää sanoa. Kyllä minä Kaita rakastan, ihan mahdottoman paljon! Ehkä tämä on vain jokin ohi menevä vaihe. Mutta silti…Kuinka kauan voi elää toista varten?"

Toimitusjohtaja Kotivalo

"Iltaisin kun en saa unta, leivon usein korvapuusteja. Moni ei tiedä, että herkullisten korvapuustien salaisuus on korvata jauhot maailman kalleimmalla mausteella, sahramilla. Parhaimmat business-ideat syntyvätkin juuri leipoessa."

Leila

"Perheeni on mulle arvokkain asia tässä maailmas. Kauniit tyttäreni inspiroivat mua olemaan paras mahdollinen äiti heille joka päivä. Mun aviomies Saku uhrautuu meidän perheen vuoksi joka päivä ja sen takia rakastanki Sakua niin paljon Pirita ja Moona sanovat mulle usein, että mä puhun liikaa tytöistä ja Sakusta. Mutta minkäs mä sille voin, että mun perhe on mun koko elämä! Parempaa en vois toivoa."

Pirita

"Olen todella tyypillinen Vesimies: rehellinen, uskollinen, itsenäinen ja älykäs. Ainoa, mitä vielä hieman ihmettelen horoskoopissani, on sen väitetty alttius alkoholismiin. Minusta se on täysin perätön ja typerä ajatus! Yksi lasillinen gin tonicia silloin tällöin tekee vain hyvää niin keholle, mielelle kuin ihmissuhteillekin."

Hupa ja Surku

"Eräänä sunnuntai-aamuna olin etsimässä uusia unelmahiukkasia kokoelmaani. Unelmahiukkasia kertyy ihmisten mielestä inhottaviin paikkoihin, kuten satamien likakaivoihin ja viemäriputkiin. Sellaisesta inhottavasta paikasta löysin Surkun. Vein takkuisen ja pahanhajuisen Surkun jäätelölle jokirantaan, sillä jäätelöstä tulee aina parempi mieli. Siitä lähtien olemme huolehtineet toisistamme. Sunnuntaisin käymme aina ensin jäätelöllä ja sitten Surku haluaa mennä haikeana katselemaan laivoja."

Nebula ja Autere

"Ne entiset porukat oli niin erilaisia. Haluttiin pyöräillä sorateillä ja kuunnella musiikkia vapahtajasta ja ihmisten syntisyydestä. Mä vaan halusin tilaa ympärille. Sit tulin tähän pölyn ja saasteen kaupunkiin. Ihmiset ympärillä rietastelee ja ajaa omia etujaan. Porukat täällä ei tiedä millasta on elää paikassa, jossa ympärillä on vihreetä ja eikä hengitysilma myrkytä. Haluan kertoa sen heille. Mä en oo täällä turhaan." -Nebula

"Haluan pelastaa tämän kulutusjuhlaan tottuneen maailman, mutta se tuntuu toivottomalta. Kaikki ihmiset haluavat vaan uutta typerää materiaa ja millään oikeilla arvoilla tai luonnolla ei ole kenellekään mitään väliä. Tämä kaikki saa minut niin vihaiseksi, että ratkean. Kaikki tuntuu vaan turhalta, turhalta." -Autere

Isä

"Individualisti. Typeriä ja täysin turhia tällaiset jonninjoutavat jorinat. Saisi lihoiksi pistää."

Myrri ja Routa

 
"Emme tule aina parhaiten toimeen luonteidemme erilaisuuden vuoksi. Roudan lempiharrastuksia on veitsillä leikkiminen ja isän kätyrinä toimiminen, kun taas Myrri on hieman hitaampi ja haluaa vain viettää aikaa perheensä kanssa. Meillä ei kuitenkaan isän lisäksi ole muuta kuin toisemme, joten meidän on puhallettava yhteen hiileen tehdäksemme maailmasta meille paremman paikan. Eipä siinä, muut kärsiköön."

Madame Aura

"Etsitkö vastausta johonkin? Tähdistä löydät etsimäsi ja niiden avulla voin kertoa sinulle tulevaisuutesi. Uskallatko kuulla vastauksen? Tulen kaukaa, olen nähnyt kaiken ja tiedän, että elämässä tärkeintä on hauskuus, nautinto ja rakkaus. Tuokaa shamppanjaa, niin juhlat voivat alkaa!"

Hemmo Hype

"Muistan, kun olin ensimmäisen kerran televisiossa. Kymppiuutisissa haastateltiin ala-asteeni oppilaita, ja minua kuvattiin kolmen sekunnin ajan syömässä purkkaa. Äiti sanoo, että silloin hän tiesi, että minusta tulee tähti. Minä tiesin jo aiemmin. Mitä muutakaan voi tapahtua, kun mies on sekä komea, hauska että älykäs. Sitä sanotaan, että tähdeksi synnytään. En sanoisi, että sanonnalla tarkoitetaan minua, mutta ymmärrän kyllä, jos sinä uskot niin."